TS4 Snöiga Bergen: 19-årsdag med familjen

| Postat i: TS4: Zaldivar Legacy, The Sims 4

Mitt i veckan har hela familjen Okada samt Lucy tagit ledigt från skola och jobb. Idag fyller Lucy 19 år! Vid frukostätandet smyger Akemi i bakgrunden med en matcha-te-tårta som ska bli Lucys födelsedagstårta.


Lucy har längtat efter den här dagen i flera månader - sista veckorna i gymnasieskolan var riktigt tuffa då det var allt från gymnasiearbete till studenvecka som fyllde schemat.


Lucys föräldrar Joyette och Riley planerade en resa till Mt. Komorebi för att fira sin dotter. Självklart var de på plats, trots lång resväg. Under tiden hyr de en fastighet i bergen, inte långt från familjen Okada och Lucy. 


Med tårta och god mat firades den nyblivna ungdomen med sina allra närmaste och käraste. Joyette och Riley har blandade känslor, deras lilla flicka har vuxit upp och blivit en sådan stark, självständig och äventyrlig ungdom. 

Lucy kommer att bo kvar hos familjen Okadas i några månader till. Men jakten på en egen fastighet har börjat för länge sedan, och Lucys egna föräldrar har lovat att hjälpa henne med handpenningen till huset.
 




Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?