TS4: Simmen jag spelar med just nu

| Postat i: The Sims 4

Det här är Julia Storm. Äldsta dotter till Sierra Storm och Martin Jackson. Hon har två syskon, tvillingarna Melissa och Matteus. Efter sin mammas bortgång flyttade hon från det trygga Brindleton Bay till Windenburg. 

Med sin lilla handpenning köpte hon ett lantligt hus. Lusten att upptäcka världen väcktes med viljan att hitta sig själv – men också önskan om att förändra världen! Därmed sökte hon sig till politiken, där hon numera är högt uppsatt och en älskad politiker i Windenburg. 

Vid varje lön och befodran, och om tillfälle ges, så flyger hon till det exotiska Selvadorada. Artefakterna och de historiska relikerna hon hittat bidrar inte bara till den lyxiga samling hon har, utan också mycket simdaler på kontot. Därav kunde Julia i 20-årsåldern flytta ut från sin lantliga villa – till ett nybyggt lyxigt hus på den privata ön i Windenburg. Numera jobbar hon hårt för att kunna åka till Selvadorada minst en gång i månaden, och har nyligen fått uppdrag av stadens museum där de vill att hon verifierar deras artefakt. 

Bara tiden kan säga vad som händer i Julias liv. Än så länge lever hon ensam i ett lyxigt hus, med siktet inställt på karriären och äventyr. 
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?