Frostgren: Dags för fest i lägenheten

| Postat i: TS4: Familjen Frostgren

På lediga kvällar eller helger ger Sierra ut sig i de olika distrikten. Trots få simdaler på kontot har Sierra lyckats hitta en helt okej fin klänning – så det är självklart den hon tar på sig första gången hon åker till det lyxiga Uptown-området. 

Det exklusiva takområdet får Sierra att längta efter den dagen hon tar sig ut ur sin lilla etta, till en finare bostad. "Tänk om jag någon gång skulle ha råd till en egen takvåning. Ett penthouse som de i modedistriktet" tänker hon drömmandes. Den lägenhet hon bor i idag är bara en hyreslägenhet, så möjligheten att renovera ordentligt finns inte riktigt. Men trots det har hon lyckats få det rätt så fint. Nästa projekt lär bli att renovera köket, om hon någon gång skulle få råd till det.


Sierra låtsas höra till eliten när hon sitter på poolkanten i sin billiga baddräkt och fejk-RayBans. Det är tidigt på förmiddagen, och det är mest pensionärer på takvåningen. För att bygga upp sitt kontaktnätverk hälsar hon på dem, och låtsas tillhöra överklassen.


Långt nere, på marken under den grymt höga skyskrapan hörs demonstrationer. Sierra byter om till sin fina klänning igen och skyndar sig ner för att se vad det handlar om. Politik, demokrati och allting liknande fascinerar henne.


Staden San Myshuno slutar aldrig förvåna Sierra – vid en duktig gatumusikant står en ytterst intressant sim. Med sin extravaganta stil förstår Sierra snabbt att det här är en person värd att lära känna. 

Han presenterar sig som Diego Lobo. "Sånahär simmar fanns aldrig i Granite Falls" tänker Sierra och låter blicken gå över Diego. De småpratar, och Sierra får veta att han jobbar som konstkritiker. Hans snobbighet skrämmer inte bort Sierra när hon berättar att hon egentligen är från vildmarken – hon lovar att de ska hänga någon dag.


Hon väljer att promenera hem, men blir distraherad av den väldoftande maten som kommer från matståndet utanför henne. Sierra beställer någon främmande mat, och blir genast besviken när hon halvvägs i ätandet inser att det är kött i rätten. Ångesten kommer direkt, och sätter sig i magen. Bokstavligt talat.


Sierra har länge tänkt på stadssimmarnas vänlighet, som om de är lite mer sociala än andra simmar. Hon snyftar över att maten inte är vegetarisk – och hör en manlig stämma bakom sig. "Ähh, det är inte lätt att veta om det är kött eller inte!" säger han och sätter sig bredvid Sierra. Han konstaterar snabbt att Sierra är ny i staden, och välkomnar henne varmt. 

"Du kommer älska San Myshuno! Vi har typ bästa gymmet någonsin, du bara måste hänga med mig dit någon gång ju!" säger han och knuffar henne i sidan. Sierra skrattar, han får verkligen henne på bättre humör. Pranav Gandhi är hans namn, och Sierra är ganska säker på att det här är början på en stark vänskap. Kanske tar hon sig till gymmet ändå, trots att hon inte tränar.


I och med de många bekantskaper som Sierra lyckats skaffa sig, så kände hon att det är dags för fest. Ett spelbord köpt in, skrivbordet flyttas in till sovrummet och ett coolt, antikt barskåp i form av en jordglob lyckas också köpas för några hundra simdaler.


Gästerna som kommer är tacksamma över att få hälsa på Sierra – de deltar glatt i kortspelet och diskuterar vilt om allting mellan himmel och jord. 


Leendet på Sierras läppar försvinner inte under hela kvällen. Hon är så lycklig över att äntligen kunna fylla sin lägenhet med simmar. Så mycket roligare med folk omkring sig!

Den vältränade, eller snarare biffiga, Pranav är den första att lämna festen. Trots att de bara träffats en gång för några dagar sedan så har en stark relation börjat ta form.

Hon kan inte urskilja om han är mer som en vän, eller om det faktiskt skulle kunna bli något mer utav det... Vad tycker ni om The Sims 4 Stadsliv? Jag själv älskar det, men då har det varit min favoritexpansion sen The Sims 2.
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?