Frostgren: Liten blir stor

| Postat i: TS4: Familjen Frostgren

Sierra och Salim turas om att ta hand om sönerna på helgerna. På vanliga arbetsdagar är det pappa Salim som får stå för det mesta eftersom han börjar senare än Sierra, och sedan är det barnvakten som kommer när han åker till jobbet. Månaderna går fort, och det är redan bebisen Jens födelsedag.


Den yngste, Jens alltså, har blivit en riktigt stor liten kille. Bebistiden är förbi och nu är det dags för Salim och Sierra att lära sitt yngsta barn allt de kan. Han är dock en envis liten grabb, raka motsatsen mot storebror Jeremias.


Jeremias fascineras av sin lillebror – han tycker det är konstigt att han inte kan gå eller prata, precis som han. Medans Salim försöker lära den minste lite nya ord så irrar Jeremias omkring i rummet som han delar med lillebrodern.


När solen gått ner och San Myshuno börjar mörkna är det dags att natta pojkarna. Varje kväll läser han en bok för dem, ofta en han skrivit själv. Ikväll är det Jeremias som får lägga sig först – för snart är det hans första skoldag! Dags att börja lägga barnet i tid, med andra ord.


Pojkarna har äntligen somnat sött i sina små sängar, och Salim går in till hans och Sierras sovrum. Sierra har fullt upp med att organisera i sin garderob – och välja vilka kläder hon ska ha den kommande arbetsdagen. 

De sätter sig på sängkanten. Det är helt tyst i lägenheten – inga grannar som lever om, och inga barn som väsnas när de egentligen ska sova. Bara deras egna andetag hörs. Men Salim avbryter tystnaden genom att kittla sin fästmö skoningslöst. "Nej, sluta! Det kittlas! Vi kommer väcka barnen" viskar Sierra lite för högt emellan skratten.

Kvällen avslutas på bästa sätt. Tillsammans. Salim berättar om alla nya saker han lärt barnen idag, framför allt Jens som fortfarande kryper fram över trägolven.

Sierra tittar stolt på sin kille. Hennes fästman, som är den bästa pappan i världen till deras söner. Trots jobb och slit varje dag så tar han varenda minut som blir över för att spendera med henne eller med barnen. Salim pratar oavbrutet, stolt över allt deras barn lär sig varje dag. Sierra tystar honom med en djup kyss. Och sedan är de under lakanen.
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?