Frostgren: Barnkalas för Jens

| Postat i: TS4: Familjen Frostgren

Den yngste sonen Jens födelsedag är här! Sierra och Salim kan fortfarande inte förstå att deras barn blivit så stora – och att Jens snart ska börja skolan är helt ofattbart. Han kommer att gå samma skola som sin storebror, så det är iallafall tryggt. 

Dagen till ära bakar Salim en chokladtårta. Gästerna kommer på eftermiddagen, och det är mycket som ska fixas tills dess. Leksaker ska plockas bort, bänkar ska torkas, toaletter ska städas och ja, tårtan ska gräddas.


Jens blir glatt överraskad av alla nya simmar som kommer till honom. Alla vill gosa, krama och pussa på honom. Han förstår inte riktigt varför – men lite uppmärksamhet sitter aldrig fel.


Alla firar Jens – och kan inte låta bli att fascineras av hur långt deras vän Sierra kommit i livet, men speciellt hur barnen också tagit sig fram i livet. Det må ha gott många år sedan Sierra flyttade hit och blev deras vän, men ändå. Idag är de ett stabilt gäng, fortfarande. 


"Men Salim, när är det dags för nästa barn då? Nu är ju småbarnslivet förbi, och du börjar redan få gråa hår ser jag" säger Pranav och ger Salim en utmanande blick. "Jadu, only time can tell..." säger Salim och rycker på axlarna. "Vi har inga planer för barn nu, men det hade vi ju inte med pojkarna heller... så vi får se!" säger han.

Barnen är på sina rum och leker – och de vuxna passar på att äta lite till, och diskutera alla grejer som händer i livet. Allt från karriärer till husköp, flyttar och familjelivet.
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?