TS4: Lockwood - Saknad

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Ariana jobbar vid datorn som vanligt. Nu när hon är äldre spelar hon inte lika mycket datorspel som hon gjorde i ungdomen, nu ägnar hon sig istället mer med programmering och koder.


...och på tal om färdigheter och intressen jobbar Dixon på sin raket. Det är fortfarande oerhört långt kvar, men han har kommit en bra bit! En dag ska han åka upp till rymden.


När båda sönerna är upptagna med sitt tar sig Ariana tid till att laga middag åt allihiopa. Någon sorts korvgryta med bönor blir det. 


Dixon och Phillip äter det såklart men Ariana ser att de inte tycker om det särskilt mycket. Såhär var det inte när Mason levde... då var det en ny, exklusiv maträtt på bordet vid varje måltid. Hon vet att sönerna älskade hans mat - ALLA älskade hans mat. 


Hon kan inte låta bli att känslorna tar över och en oerhörd känsla av saknad väller över henne. 

Men efter middagen får Ariana en stund att samla sig och sina känslor... för då är det dags att fira yngsta sonen Phillip! Idag tar han de första stegen i vuxenlivet och blir ungdom. 
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?