TS4: Lockwood - Forever alone chess

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Dixons rum går i gröna toner och ljusa träfärger. Just nu har familjen ont om pengar och Dixon har valt att dekorera rummet med sina naturfynd istället. Han har delar av en eventuell utomjording på burk, en oerhört fin kristall och så några fjärilar han fångade när han var på semester i vildmarken. 


Äntligen helg och hela familjen är lediga från både jobb och skola! En tripp till parken passa därför perfekt denna soliga dag. 


När Dixon strosar runt parken och letar efter saker att samla på möter han en kvinna som uppenbarligen flörtar med honom. Dixon blir genast obekväm och pratar bara med henne en liten stund innan han skyller på att han måste nån annanstans. 

...istället går han till Phillip och Ariana som sitter och spelar schack. Ingen av dem vill spela mot honom dock, så han får spela själv. Både Phillip och Ariana vet nämligen att de skulle förlora mot Dixon, så de spelar hellre med varandra! 


Anonym

Är sängen nerladdad? Känner inte igen kudden och filten. :)

Svar: Jo, de är nedladdade. :)
"Kaka"

Anonym

Om man laddat ner sånna kuddar var hittar man dem någonstans i köpelägenhet om man vill sätta dit dem någonstans?

Svar: Under dekorationer. :)
"Kaka"Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?