TS4: Lockwood - Däckad

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Det är äntligen helg och familjen Lockwood bestämmer sig för att hålla i en liten fest. Trots att det ska vara en "liten" fest så satsar de stort med båe cateringfirma och bartender. Efter Masons bortgång har de ju ingen som lagar mat eller gör drinkar. 


En av gästerna är dotter till en av Arianas väninnor. Hennes namn är Estelle Sweets. Phillip kan inte slita blicken ifrån henne. 


....han tycker att hon är så vacker. 
Det visar sig att Estelle också är matfantast, precis som Phillip! Phillip ser detta som ett tecken och flörtar lite oskyldigt med henne. Estelle blir glad, såklart... men samtidigt ser man nervositeten i hennes ögon. 


Estelle tar avstånd från Phillip... och han blir riktigt ledsen. Han skäms. "Varför skulle jag flörta med henne för...." tänker han.


När festen börjar gå mot sitt slut är det fortfarande flera tallrikar kvar med mat. Cateringfirman menade verkligen vad de sa när de berättade att ingen skulle gå hungrig.

... och Dixon som verkligen inte är någon festmänniska däckar på golvet.


Anonym

WCF Estelles hår? Förresten älskar din blogg! :)

Anonym

Menade WCIF hehe. :)Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?