TS4: Lockwood - Pirater!

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Dixon tar med lillebror Phillip till hans favoritlekplats. Där leker de pirater som är på skattjakt, ibland blir de till och med attackerade av en stor bläckfisk! Fantasi är underbart. 


Dixon orkar inte hålla koll på sin lillebror hela tiden och passar istället på att hänga med en annan pojke på parkens klätterställning.


Men när han sedan ska gå ner för att leta efter Phillip håller han på att ramla... som tur är hann han ta ett fast grepp innan det var för sent. 


När pojkarna kommer hem är det direkt dags för läxorna. Mamma Ariana hjälper till med den svåra gångertabellen! 


Pojkarna gör sig redo för att gå till sängs, de ska bara se lite teve först. Så Ariana passar på att åka till gymmet för att träna lite. Hon har ju faktiskt inte tagit hand om sin kropp riktigt sen lille Phillip föddes. Det är lätt att bli ohälsosam när man har en sambo som älskar matlagning.

Och när hon kommer hem igen är det dags för en sen middag framför teven, sen är det läggdags! På en liten stund kommer även Mason hem. han har jobbat ett riktigt långt pass nere på restaurangen. 
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?