The Sims 4 Baby Challenge Regler

| Postat i: The Sims 4 Utmaningar
[Detta inlägg kommer att uppdateras med bilder, grafik och mer utfyllnadstext]

1. Skapa en sim. Startsimmen måste vara kvinna och i åldern ungdom. Om du önskar skapa en alien, var vänlig läs reglerna för det här. Du får ej göra mer än en sim eftersom att det bara får vara en i hushållet till att börja med. Ambition och egenskaper får du välja helt själv, men ett tips är att tillexempel ha egenskaperna romantisk och familjeinriktad för att göra utmaningen lite enklare. Något annat man bör ha i åtanke är någon egenskap som kan hjälpa din sim att tjäna pengar, eftersom att hon ej får ha något jobb eller karriär. 

2. Du får flytta in henne på vilken tomt hon än har råd med! En tom tomt, en från galleriet eller något du byggt själv. Inga pengafusk är tillåtna.

3. Åldrandet måste vara inställt på "normal lifespan". Du FÅR spela på andra hushåll i samma sparfil, så länge du har åldrandet avstängt för spelade hushåll.


4.
Varken din startsim eller hennes barn får arbeta, de får endast tjäna pengar genom att till exempel sälja tavlor eller böcker. Inga karriärer eller jobb alltså. Tonåringar är dock ett litet undantag, de får ha deltidsjobb tills det att de växer upp.

5. Din startsim får lämna tomten hur mycket hon vill, det är inget måste att barnen kommer med.


6
. Den som för generationerna vidare, det vill säga mamman, får ej gifta sig, förlova sig eller flytta in någon annan till hushållet. Att gifta sig eller förlova sig, samt flytta ut får den aktiva mamman endast göra när hon blivit åldring. 

7. Fertilitetsbelöningen får köpas. Detta är att rekommendera eftersom att det då går snabbare att komma upp i antalet 100. Du får dock inte använda belöningar som påverkar åldrandet, död eller liknande.

8. Du får ej använda mods som påverkar spelandets karaktär, moden som gör att man kan ha fler än åtta simmar är tillexempel förbjudet.

9. Adoption av barn är tillåtet. Detta är dock inte att rekommendera eftersom att det adopterade barnen ej räknas till dina 100.

10. Din sim får ej bli gravid med en man mer än en gång. En man per graviditet.

13. Du får ej påverka barnets kön - du måste därför undvika jordgubbar, morötter samt alternativ- eller popmusik.

 
14. Du får ej välja barnens egenskaper eller ambitioner. Slumpa dem eller använd dig av createrandomsim.com.

15. Bebisar får ej åldras förrän notifikationen om det kommer upp. INTE den som säger att det nästan är dess födelsedag.

16. Barn måste ha A i skolbetyg för att få åldras. Tonåringar måste också ha A för att få åldras, bör dock tilläggas att de får ha ett deltidsjobb för att bidra med lite simdaler till familjen.

17. Barnen får flytt ut så fort de blivit ungdomar, observera dock att de inte får flytta tillbaka in igen.

18. När din startsim blir åldring och inte längre kan bli gravid måste hennes yngsta dotter ta över utmaningen. Efter övertagandet av utmaningen får du flytta ut åldringen, om du vill.Zilune | Maja

Tack! :D <3

Nina

Heej alltså man kan inte skriva frågor till dig :(

Carro - Geek n' Gaming

Superbra! :D Kramisar Carro

Emma

hur gör man för att spela på en annan sparfil?

Svar: Istället för att trycka på den stora play-knappen när du startat spelet ska du trycka på en ikoner ett litet plus som är handla högt upp i högra hörnet :)
"Kaka"

Emma

Tack!

Sandra

Den här utmaningen ska jag köra, eftersom jag snart är klar med Legacy. Men jag undra, för det var lite oklart (för mig). Är det bara startsimmen och hennes barn som inte får jobba, men får barnbarnen jobba eller är det att ingen generation får jobba? :)

Svar: Ingen får jobba medans de är i hushållet. :) Endast tonårssimmar får ha deltidsjobb.
"Kaka"

Det låter superkul. Ska helt klart testa! :)Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?