TS4: Lockwood - Toppendejt

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Efter ett gympass svalkar sig Mason vid poolen. I vattnet sticker någons rödhåriga huvud upp. Mason kan inte låta bli att bli lite intresserad och ber kvinnan komma upp, sätta sig vid poolkanten för att presentera sig. Hennes namn visar sig vara Lena. 


Efter att ha sagt hej till Lena går han till baren för att ta sig en drink. Tog ett tag att ta sig fram i kön, men tack vare bekantskapen med bartendern fick han gå före i kön. 


Mason känner sig laddad efter den uppfräschande drinken så han går tillbaka in i gymet för att lyfta lite vikter. Han ser att Lena är kvar, han tar en maskin nära henne och passar på att visa upp sina muskler samtidigt.


Efter några lyft tar han tillfället att lägga in några stötar på Lena. Hon är lite skeptisk till en början men faller snart för Mason, precis som alla andra.


Mason bjuder över Lena, han har lovat att hon får sova över hos honom för att slippa den långa bilfärden till Willow Creek. 

Och med detta på köksbänken dagen efter vet vi alla hur det gick... en riktigt bra dejt! 


Supé

Ah! Jag vill veta hur det går för dem! Stackars Mason får ju aldrig en tjej 😢Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?