TS4: Lockwood - Handyman

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Lexie går ut på en av sina vanliga promenader. Det är ett bra sätt att skingra tankarna men även för att tjäna lite extra cash på alla stenar hon gräver upp. Egentligen bör hon byta outfit och inte jämt ha på sig klänning... men lite smuts på knäna gör inte så mycket. 

Att fiska är också ett bra sätt att slappna av på, men även för att tjäna simdaler såklart. Egentligen kan Lexie inte så mycket om just fiske och kör egentligen på daggmaskar och hoppas på det bästa.

Den här gången är det Magnus som får laga de trasiga grejerna i badrummet. En dag ska de investera i en bra toalettstol, så de slipper laga den hela tiden. Något positivt med trasiga toaletter är dock att Magnus får öva på händigheten, snart kan han nog laga vad som helst i sömnen, utan instruktionsbok och rädsla för att häva sönder den mer än vad det var från början.

Efter allt lagande av diverse saker tar sig Magnus en välförtjänt drink på en av barerna i staden. Han träffar även några av sina gamla vänner som gratulerar honom och Lexie till förlovningen.
 När han sedan kommer hem på kvällen igen berättar Lexie att stereon de köpt är trasig, så än en gång får Magnus öva på sin händighet.
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?