TS4: Lockwood - Kan inte laga omelett, men tårta minsann

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Mason är på bra humör och bestämmer sig för att prova ett nytt recept på omelett. Det börjar dock inget bra... han tappar kryddan i skålen och koller sig nervöst runt omkring för att se om någon såg det. (Hur dum får man vara, du bor ju själv, hallå).


När han väl börjar steka ägget fastnar det i pannan. Med alla sina muskler försöker han rädda omeletten...


Ledsen går han tillbaka till kylskåpet och tar sig en tallrik gröt istället. Omeletten var bara att kasta! 


Senare bjuder han över sina vänner på ett litet husparty, som vanligt står han i baren. Även nu passar han på att visa sina färdigheter i mixologi för Ariana. Hon ser lite ledsen ut, men han vågar aldrig fråga varför. 


När alla klagat en stund över hur hungriga de är tar Mason modet till sig och bakar en jordgubbstårta. I början var han nervös eftersom att han var rädd för att misslyckas som han gjorde med omeletten imorse. Kolla bara på han, hur stolt han är!


Och eftersom att han inte har något matbord sätter de sig allihopa på sängkanten för att äta av tårtan... lite roligt är det att alla dessa damer har legat i denna säng, men de vet inte om varandra. 

När alla gått hem för kvällen tar Mason sig tillfället att laga handfatet... efter varje fest är det något som går sönder!




Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?