TS4: Lockwood - Bygger ut huset

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Mason har avancerat mycket i sin karriär inom matlagning, numera kan han laga sjukt svåra maträtter och övar jämnt på dem för att förbättra sina färdigheter. Ariana har ingenting emot detta, vem gillar inte mat liksom? I och med hans långa arbetsdagar tjänar Mason nu mycket mer vilket gjort att de till och med byggt ut huset med en till våning.


En våning har som sagt byggts till, även om Mason gjorde det mesta själv så blev det väldigt dyrt. Några tusen simdaler har de kvar men de har ännu inte möblerat övervåningen. Och som ni säkert listat ut är övervåningen en hall och ett rum till deras planerade familj.

Men förutom husbygge och familjeplanering händer det inte så mycket i deras liv. Mason spenderar därmed mycket tid på gymmet för att bygga upp sin kropp... med all mat han lagar är det lätt att bli lite ohälsosam.


Violassims

snyyyyyyggt hus!!

Svar: Tack!
"Kaka"

Alex Sims

Vilket tjusigt hem! Gillar färgerna ihop.

Svar: Tack du!
"Kaka"

I :3

Jättesnyggt hus! :D

Svar: Tack!
"Kaka"

AnnaSims

Åhh, vilket snyggt hus! Kan man anlita dig som arkitekt kanske, skulle behövas :'D

Svar: Haha, tack. :D
"Kaka"

Anonym simmare

Åh gud jag älskar huset <3
Kan du inte visa innuti asså alla rummen också? :D

Svar: Åh, jag hade gärna gjort det... men nu är det tyvärr så att detta inlägg varit tidsinställt sen långt tillbaka och huset inte längre ser ut som det gör i det här inlägget. Men jag ska tänka på att ta bilder och videor på så som det ser ut NU så får du se det istället, om en månad ungefär haha :)
"Kaka"Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?