TS4: Lockwood - Ariana flyttar in

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Mason har sparat ihop pengarna till en gammal dator. En stor och tung dator som endast klarar av surfning på internet, men det duger. 


Han går sedan ut för att hämta posten men på trottoaren möter han en förbannad, ledsen och förtvivlad flickvän. Det vrider genast om sig i magen och Mason frågar Ariana vad det är som har hänt. Tydligen har hon fått en stor vattenläcka i huset och måste genast hitta ett annat ställe att bo på under renoveringen.


...i och med det flyttar Ariana in hos Mason. Spontant, javisst men varför inte. Den kvällen sätter hon sig på sängkanten medans Mason sover och tänker på hur lyckligt lottad hon är som har denna mannen i sitt liv.


Tiden går fort fram när man har roligt och tillslut är Ariana och Mason officiellt sambosar. De trivs galet bra ihop och har till och med börjat renovera huset tillsammans! 

En ny dator var det första Ariana köpte till dem gemensamt. Hon är en riktig nörd, älskar spel och koder. CSS-kodning och HTML kan hon sitta med hela dagen, hon har därmed sökt jobb inom just programmering också.


Anonym

Hej jag har precis startat upp en the sims blogg gå gärna in och kolla. Thesimsyou.blogg.se

Svar: Ska kolla in den.
"Kaka"

Sofia

Hur får du bilderna så ljusa och fina i The Sims 4? Jag har upplevt spelet som ganska mörkt n så länge och jag vet att många haft problem med ljust kvalitén på bilderna. :) Din blogg är bäst!

Svar: Tack du! Jag har ett inlägg som heter "mods jag använder", sök efter det så hittar du det mod jag använder mig av i TS4 för att få lamporna att lysa starkare, vilket gör det ljusare. Sen redigerar jag mina bilder i efterhand också :D
"Kaka"

I :3

Jätteroligt att läsa om Lockwood! c:

Svar: Vad kul, tack!
"Kaka"

Elin

Hej!
Du jag har ett problem och jag tänker mig att du kanske har en lösning!
Jag är väldigt sugen på att testa att använda galleriet på sims. Jag har sökt runt på google och youtube om hur man gör så jag förstår. Men grejen är den att den där community fliken finns inte i mitt galleri, endast "mitt bibloktek". Jag är inloggad så jag förstår inte riktigt varför jag inte kan se andras hus och grejer vilket är jättetråkigt. Hoppas du kan hjälpa mig!
Kram

Svar: Kolla vad "Svararen" svarade här i kommentarsfältet. :D
"Kaka"

Sara, Simsdeluxe

Kul att det finns någon som uppskattar The Sims 4 också. :) Blir lite inspirerad till att ge det ett nytt försökt.

.. föresten, din önskesim finns nu uppe på min blogg! Hoppas du ska gilla honom. :)

Svar: Åh, ge det ett försök! Även om jag gillar TS3 mer så har fyran sina bra sidor :D
Ska kolla in önskesimmen! Hade glömt bort att jag önskat en... haha
"Kaka"

Svararen

Elin, har du registrerat ett origin-konto som är under 16 år, så kommer du inte kunna använda gallerier förrän du fyller 16. Såvida du inte köper ett nytt spel och lägger in det på ett annat konto som är över 16 år, eller mailar till EA om eventuellt byte. Jag har samma problem förresten, men jag såg mitt origin-mail om mitt konto var under krävd ålder. Hoppas detta hjälpte :)

Elin

Tack Svararen!
Jag letade runt en massa på vad felet kunde vara och jag kom också fram till det! Men tack så mycket för hjälpen ändå!

Svar: Vad skönt att det löste sig!
"Kaka"



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?