Evans - Hard work

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Sluttentan börjar närma sig och för att vila hjärnan från allt studerande kastar Aiden och Lizette frisbee mellan varandra. Efter sluttentan är det dags att åka hem igen, men de är inte riktigt färdigstuderade för det! Man får se hemfärden som ett lov!


Adam bestämde sig för att demonstrera mot enhörningar. Han tror nämligen inte på sådana sagoväsen!


Varje gång flickvännen Samantha har fest är Adam där. Såklart!


Aiden och de som läser samma kurs som honom övar på hur man ska framföra sina idéer när man jobbar med företag. Aiden tycker om denna kurs extra mycket och vet att det kommer vara användbart i framtiden.


Lizette har pluggat stenhårt inför sluttentan! Hon har till och med gjort fusklappar, men hon vet inte om hon kommer våga använda dem. 
---
Sluttentorna går bra för allihopa och ett dygn senare blev det dags att åka hem. De tog farväl av sina rumskompisar, de kanske inte ens ses nästa termin! Nu ska Aiden, Lizette och Adam ta en paus från allt studerande en stund. Nästa gång kommer de alla ha tagit examen i varsitt ämne! 




Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?