Solar - Utforskar framtiden

| Postat i: TS3: Familjen Solar

Nu har Ziva varit i framtidens Oasis Landing i några dagar. Hon har inte gjort sig bekant med alltför många simmar, men hon har gjort sig populär bland simbotsen! Konstigt nog tycker Ziva att det är lättare att umgås med dem än med simmar. Ziva har även bytt ut sin omoderna garderob mot en nyare, futuristisk en. Även frisyren har blivit moderniserad.


Det här med att ha en massa högteknologiska saker runt omkring en har Ziva ingenting emot. Man slipper gå över allt, istället kan man ta sin hoverboard och sväva över gatorna. Man behöver inte heller göra varken mat eller drickor själv! Ziva som inte har någon som helst kunskap i matlagning eller mixologi tycker detta är hur bra som helst.


En kväll går Ziva runt i Oasis Landings parker och får syn på en massa statyer. Hon vill också ha en staty! Det kan hon få om hon vinner pengar på lotteriet i nutiden tillexempel. På tal om nutiden... när ska Ziva åka tillbaka dit? Hon har ingen hemlängtan alls.


Det här med avancerad teknologi är inte Zivas starka sida just nu, hon lär sig fortfarande hur allting fungerar. Som tur är så är hon väldigt intresserad av detta vilket gör att hon lär sig snabbare.


När Ziva ska gå och lägga sig i det rum hon hyr ser hon en okänd man i rummet. Tydligen har han tagit fel rum, han ber så mycket om ursäkt och går snabbt därifrån. Ziva blir sådär lagomt paranoid och tänker att han lika kan vara en mördare... hon drömmer mardrömmar hela natten.


Trots mardrömmar vaknar Ziva med ett bra humör. Hon funderar lite på hur hon ska göra med sitt liv... ska hon bosätta sig här i framtiden, eller åka tillbaka till nutiden och fortsätta leva ett fullt normalt liv? 
Ziva får som uppdrag att besöka Ödemarken. Väl där hittar hon någon mystisk dörr som hon för allt i livet inte får upp. Desperat letar hon bland små skrothögar efter något som kan få upp dörren. Kan man vara mer nyfiken?


Äntligen har Ziva skaffat sig någon mänsklig bekant! Hans namn är Sullivan Trainor och han är en van tidsresenär som varit i nutiden flertal gånger. Han och Ziva pratar länge en kväll, de är väldigt attraherade av varandra... men det har de såklart inte erkänt ännu.Elin

Han spelledaren i första hungergames filmen har ju likadant skägg som honom c;Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?