Solar - Raka motsatsen

| Postat i: TS3: Familjen Solar

Äntligen är Ziva hemma igen. Hon kramar om sin Sullivan som aldrig förut! 


Ziva har nu bestämt sig för att ändra framtiden till det raka motsatta mot det dystopiska - Utopisk Framtid. För att göra detta måste Ziva mäta simmarnas munterhet, och hennes första försöksobjekt blev pojkvännen Sullivan.


Åldern börjar smyga sig på och Ziva känner att det är dags att färga håret. Denna gången bleker hon topparna och får sig en riktigt snygg ombre.


Jeremy börjar komma i skolåldern så hans rum får göras om lite. Simdalerna tog slut där efter att sängen och skrivbordet köpts. 
Ziva ser hur rynkorna börjat komma. Medelålderskrisen har smygit sig på och Ziva önskar sig en massa tokiga saker. Hon vill flytta, gifta sig, flörta med andra, köpa nya kläder och färga håret ännu en gång.


För att nå den utopiska framtiden måste Ziva sprida glädje i Lucky Palms. Hon får en massa dagg som hon ska kasta på andra simmar, resultatet av detta är att alla får en rolig färg. Hon börjar kasta dagg på sina familjemedlemmar.

Den slutliga uppgiften är att sprida lyckodagg från militärbasen så att det sprider sig över hela staden.
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?