Solar - Nutiden

| Postat i: TS3: Familjen Solar

Ziva vaknade utvilad, pigg och förälskad. Inte trodde hon att man var tvungen att åka enda till framtiden för att hitta sin drömkille.


Sullivan berättar om sina familjedröm han drömde den natten. "Jag drömde att du & jag fick ett barn tillsammans Ziva... haha, förstår du vad sjuk dröm..." berättar han och skrattar lite nervöst.
Ziva bestämmer sig - efter flera dagar av funderingar - att åka tillbaka till nutiden. Hon måste satsa på sitt liv där också, renovera upp sitt nyköpta hus, tjäna pengar och sådant för att senare kunna åka tillbaka till framtiden igen.


Sullivan kommer upp till plattformen där tidsportalen står. "Hade du tänkt åka utan mig eller?" säger han. Ziva förstår ingenting, vadå åka utan honom? Hon hade inte ens tänkt på att fråga om han ville följa med.


Sullivan berättar att han vill följa med, han vill vara med henne. Det spelar ingen roll att han måste resa tillbaka hundratals år i tiden, han har ändå varit där en gång tidigare. Det går bra så länge han får vara med den han älskar mest.


Tillbaka i nutiden! De båda mår lite illa, att resa i tiden tar på kroppen. Ziva skäms lite över sitt skruttiga hus men Sullivan blir bara glad... "Nu kan vi renovera det här huset tillsammans!". Han tillägger även hur han vill inreda huset efter framtidens mode.


De båda får sig en makeover. Kan behövas om de ska stanna i nutiden ett tag.
Vad Sullivan inte erkänt är att han är lite spänd och nervös inför det här med att bo i en värld utan avancerad teknik... han måste laga sin egen mat, göra sina egna drinkar, gå upp och ner för trappor och köra bilar med riktiga hjul. Men han gör allting för sin kärlek.

Nästa morgon går Ziva till den lokala mataffären för att fylla på det tomma kylskåpet och för att se om hon vunnit på lotteriet, hon kollade ju nämligen efter rätt lottnummer när hon var i framtiden. Hon vinner endast 1000$ simdaler, men det är ju alltid något!
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?