Solar - Jakten på den dystopiska framtiden

| Postat i: TS3: Familjen Solar

Sullivan får ta ett jobb på vetenskapsanläggningen för att tjäna in lite pengar till han och Ziva.


L154 har egenskapschipet Stålkock installerat och spenderar nu dagarna i köket. Jämt är kylen full av massa godsaker hon lagat.

Ziva har bestämt för att ändra framtiden - till en dystopisk framtid. Det innebär simmar som skräpar ner, meteorer, blixtar och simmar som äter insekter. Det må inte låta så trevligt men Ziva vill verkligen se hur en sådan dyster framtid kan se ut. 


Ziva har färgat håret och köpt nya kläder. Sullivan tycker sin flickvän är snyggare än någonsin!


Veckorna går och Ziva lider av ett mystiskt illamående. Hon orkar ingenting längre! Soffan blir hennes plats, där är det nära till toaletten.


Graviditet... den tanken hade inte ens slagit Ziva. Både hon och Sullivan är överlyckliga och kan knappt vänta tills den lille krabaten kommer ut.


Jakten på den dystopiska framtiden fortsätter, gravid eller inte! Nu har Ziva framkallat meteorer från himlen med den stora jättemagneten. Nu måste hon övertyga andra simmar att jorden kommer gå under samt berätta för dem hur onödigt det är att slänga sopor i soptunnor när man lika kan slänga dom på marken.

Nu är det inte länge kvar! Snart föds en ny familjemedlem.


simmarsmulan

Åh vad jag älskar det nya huset! Och gud vad kul med en baby :)Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?