Evans - Snökaos

| Postat i: TS3: Familjen Evans

"It's beginning to look a lot like christmaaaaas..." Julen är över och familjen Evans julfirande fångades inte på bild. De hade bara en mysig hemmakväll med små julklappar till varandra.


Äldsta barnet Elijah fick ett tv-spel tillexempel. Tanken är att han ska dela detta tv-spel med sin lillebror Alaric. Elijah stannade uppe större delen av natten för att slå något rekord i något skateboardspel... det här visste inte mamma Cornelia och pappa Harold om, såklart.


På mornarna är det full rulle hos familjen Evans. Jullovet är slut så familjen stiger upp tidigt. Elijah har efter allt spelande svårt att vakna till ordentligt och blir riktigt lycklig när han får veta att skolan stängt på grund utav allt snökaos. Men för de vuxna - Cornelia, Harold och Chanel är det jobb som gäller. Snökaos eller inte.
Chanel, som är moster åt Elijah och Alaric passar på att ha snöbollskrig med sin äldsta systerson.

Och snart är det dags för minstingens födelsedag. Storebror Elijah ser fram emot Alarics födelsedag. Äntligen kan han bli lite större så att de faktiskt kan umgås lite mer.


DailySims

Kul att du kan spela, jag ställde en fråga i din lilla box :)

♡ linnéa

Huset, wow vad fint!!

Anna

Så fina bilder :3

Vart hittade du lamporna som du har i Elijahs rum? :)

Svar: Tack! Jag har letat men jag hittar verkligen inte vart jag laddat ner dem :(
"Kaka"

DailySims

Har du laddat ner huset? Eller var hittar man det isf? + jag har nog löst problemet, jag laddade ner Dhelpys cc raderare, hade två corrupt files och ett helt kök set som var the sims 2 haha :D
Ska spela nu, ÄNTLIGEN :P

Svar: Huset kommer med staden Sunset Valley 2013 :)
"Kaka"

biebzters

Vilken stad är du i?
Hahaah, känner inte igen den med all snö :)

Svar: Jag spelar i en "uppdaterad" version av Sunset Valley. Det är andra simsspelare som gjort det. Har skrivit lite om det här: http://simsing.blogg.se/2013/october/downloadstips-nya-sunset-valley.html :)
"Kaka"

victoria

Chanel är såååå fin!!

Är det värt att ladda ner den uppdaterade versionen av sunset valley? Tar den mycket plats? Funderar nämligen på det.

Svar: Jag tycker absolut det är värt det, men den tar jättemycketplats, det är en väldigt stor värld. Men om din dator klarar av det tycker jag du ska prova! ;D
"Kaka"

victoria

Okej jag lyckas alltid kommentera med fel blogg, men det var jag i alla fall haha!Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?