Önskesim: Mino Mayfair

| Postat i: TS4: Önskesimmar
 


Mino Mayfair önskad av Cherry
"Mino är en väldigt självsäker och tuff tjej som egentligen var rätt populär i skolan, men som ändå aldrig riktigt brytt sig om folk gillade henne eller inte. Hon har alltid vart intresseraav musik men ser det mest som en hobby. Hon älskar livet och njuter av det till fullo och känner inte riktigt för att binda sig ännu, utan vill ha lite kul så länge hon fortfarande är ung! Med sin rockiga och ambitiösa livsstil charmar hon alla och får oftast det hon vill. Även när det gäller kärleken, det är få som kan motstå henne"

Custom content: 
Hår av Stealthic - Ögonskugga av SM-Sims - Ögonfransar av Simaniacos - Läppstift av Pastrybox - Tatueringar av DavidSims - Ögonbryn av Simstemptations - Ögon av Luxy Sims - Huddetaljer av Chisami - Ear Cuff av One Billion Pixels - Linne av Dani Paradise - Converse retexture av MissParaply - Lång tröja av Luxy Sims -  Strumpbyxor av MissParaply - Trasiga jeans av JS SIMS - Klänning av MissFortuneSims - Skor av HFS
 
Vill du också önska en sim? Var vänlig lämna en kommentar i [detta inlägg].


Cherry

Hon blev verkligen riktigt bra, älskar stilen på henne!
Tack! ;D

Svar: Vad kul att du gillar henne!
"Kaka"

violassims

Så jäkla snygg!! Dör lite här :3Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?