Frostgren: En större lägenhet i ett bättre område

| Postat i: TS4: Familjen Frostgren

Efter en dramatisk budgivning lyckades lägenhten i Hakimhuset bli deras. Lägenheten var starkt eftertraktad, kanske inte så konstigt med tanke på dess fantastiska läge och historiska märke. Tydligen hade flera kända simmar bott där genom tiderna, och det syntes på alla maffiga stentavlor runt om i lägenheten. Sierra och Salim fick inte ta bort dem, men det hade de inget emot. Det var lite coolt faktiskt. 

Handpenningen gick på över 5 000 simdaler, men eftersom de lyckades köpa den omöblerad hade de flera tusen kvar på bankkontot. Köket var första prioritet att renovera, till ett modernt i helsvart finish. Lägenheten var stor, och hade tre sovrum. Det tredje rummet ska eventuellt bli ett kontor, där både Sierra och Salim kan arbeta vid sina datorer. Men det fanns inte pengar till det nu, så det fick vänta några år.


Trots att Sierra är höggravid så fortsätter hon att jobba. Karriären betyder mycket för henne, och simdalerna behövs för att hushållet ska fortsätta gå runt. Salim tjänade bara några hundra på sina böcker, men jobbade jämt och ständigt för att få sina böcker sålda. 


Som blivande förstagångsföräldrar tar Sierra och Salim varje ögonblick till övning. Salim, som förvisso är väldigt duktig i köket, övar på att göra grymma frukostar och goda pannkakor. Allt som oftast lyckas han. Sierra funderar på hur hon ska uppfostra sitt barn. Ska hon ha lika tydliga regler som hon fick som barn? 


Allt det intensiva arbetet tar på krafterna, så en tupplur efter jobbet satt aldrig fel. Sängen, som var den Sierra haft ända sedan hon flyttade till San Myshuno, var fortfarande lika oskön och gav henne om än mer ont i ryggen. Hon längtade till den dag när hon och Salim kunde köpa en ny.


Livet i lägenhet blev inte lättare bara för att de flyttat till en ny, lyxig våning i konstdistriktet. Grannarna här var nästan lika jobbiga som de i Culpepperhuset. Mitt i natten fick Sierra och Salim stiga upp för att säga till dem.


Trots att utskällningarna på grannarna alltid var befogade kunde inte Sierra låta bli att bli lika förbannad på Salim. "Måste du ta i så hårt när du säger åt dem?! Vi är ju nya i byggnaden... de kan ju inte börja hata oss redan! Och tänk när barnet kommer, tänk så skriker hen natten lång! Då kommer grannarna inte vara skonsamma mot oss" skriker hon. 

Och plötsligt går vattnet. Som om aggressionerna blev för mycket. Salim svarar inte ens på Sierras utskällning, utan springer panikslaget in i lägenheten igen för att hämta den väska de packat flera veckor tidigare.Flera timmar senare föds en son, som får namnet Jeremias Frostberg. En sött litet knyte av oändlig kärlek.
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?