Frostgren: Jordbävning!

| Postat i: TS4: Familjen Frostgren

Salim och Sierra kämpar hela tiden mot förkylningar och sjukdomar – förmodligen något som dras med från barnens dagis, eller kollegorna på jobbet. Den här gången har Salim gett upp alla huskurer och tupplurar och dricker istället den medicin som Sierra beställt åt dem. Äckligt, ja, men det fungerar iallafall.


Deras lediga dagar spenderas hemma med barnen. Salim hjälper den äldste sonen, Jeremias, med skolstarten. Han är en flitig liten unge och lär sig allting riktigt snabbt.


Medans barnen leker passar Sierra och Salim på att laga allting som gått sönder i lägenheten. Diskmaskinen och duschen i det ena badrummet. En dag, när de har nog med pengar, ska de köpa nya, flashiga apparater som inte går sönder hela tiden.

... när Salim går över till köket för att se hur det går för Sierra så känner han hur hela byggnaden skakar. Ordentligt. Nästan så han tappar fotfästet. "Helvete... inte en jordbävning!" skriker han över den öppna planlösningen. I panik hinner han märka att hans familj inte är där i den stora delen av lägenheten. Han tar sig för hjärtat, som vägrar lugna ner sig. 

Och plötsligt skakar hela byggnaden. Igen. Och igen.


Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?