Frostgren: En ny familjemedlem

| Postat i: TS4: Familjen Frostgren

Efter en kortare sjukskrivning är Sierra tillbaka på jobbet, och Salim stannar hemma istället för henne. Han tar familjeledigt och passar på att umgås med Jeremias. 


Jeremias växer det knakar, och kan till och med äta själv. Salim ser på sin son, nästan så att han har tårar i ögonen. Trots jobbiga småbarnsfasoner så vill han inte att den lille pojken ska växa upp. 


Under Jeremias lunchtupplur blir den nya teven levererad. En riktigt stor teve med kurvade kanter! Salim är nöjd, men han vet att Sierra inte är lika glad över det nya inköpet. Det hade blivit en stor diskussion, nästan ett gräl. Men teven är här, och Salim är nöjd. Även om han sa att han köpt den för de framtida filmkvällarna med familjen, så var nog möjligheten att spela tv-spel närmare sanningen.


Sierra kommer hem med lite nya kläder. Allting hon tidigare haft på sig passar inte det åtta månader stora gravidmagen. En jumpsuit fick det bli, och hon är märkbart nöjd över det nya inköpet.


På natten kommer värkarna, och Sierra väntar ut dem så länge hon orkar innan hon och Salim drar till sjukhuset. Kvar hemma blir Jeremias med barnvakten. När föräldrarna kommer hem igen kommer de ha med ett syskon till honom!

Flera timmar senare föds en pojke – som får namnet Jens Frostgren. De får klartecken av läkarna att åka hem direkt, vilket Sierra och Salim glatt gör.
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?