TS4: Lockwood - Serumspädare

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Helgen är över och det är äntligen måndag! "Vadå ÄNTLIGEN måndag?!?!??!" tänker ni. Men ja, för Dixon är det äntligen måndag. Han älskar sitt jobb! 


Just idag händer det inte speciellt mycket eftersom att Dixon kämpar med att uppfinna en svävarlampa. Det tar flera timmar och arbetsdagen börjar lida mot sitt slut när han äntligen är klar! 


Men när han äntligen är klar går han upp till teleskopet på taket! Finns ingenting mer avslappnande än att se på alla miljoner stjärnor i rymden. 


Som belöning för hans hårda arbete har nu blivit befodrad till Serumspädare! Han fick ett kemilabb också så att han kan jobba hemma.


Detta tog han också hem från jobbet, en tavla med bilder på himlen som han tog när han stjärnskådade.

Innan det är dags för att sova så pratar Dixon och Phillip om dagen som varit. Medans Dixon och mamma Ariana varit på jobbet har Phillip passat på att gå på jobbintervjuer. Han har fått jobb som målare! De var så imponerade av hans målarteknik att de har lovat honom en praktikplats. 


violassims

Shit vad lika grabbarna är!! Men Dixon verkar vara din favvis ;)

Simslover

Hur får du bort den gröna sim-symbolen över simmarna på dina bilder? Jag brukar byta gubbe men ibland när alla är med på samma bild eller det bara är en person går det ju inte riktigt... Finns det nåt 'fusk' eller så, så man kan ta bort det för en bild?Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?