TS4: Lockwood - Gonna let it burn

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

En helt vanlig dag på jobbet och Dixon blir ombedd att pova sin simstråle på lite skrot i lokalen... och det börjar brinna! När brandlarmet tjuter grips Dixon av ren och skär panik.


Resten av arbetskollegorna är snabbt på plats och hjälper till med att släcka branden. Detta är tydligen något som händer ibland, så Dixon behöver ej skämmas. 


Efter branden känner Dixon att han behöver vara lite ensam... även om han inte behöver skämmas tycker han fortfarande att det är lite pinsamt att han råkades tända eld på lådorna. Han har gått upp märkbart i vikt... vilket är konstigt eftersom att han äter mindre och oregelbundet sen pappa Mason gick bort.


Bara någon dag senare har magen svällt upp ännu mer! Förgäves försöker Dixon motionera bort den.

Trots Estelles beteende sen de såg sist så spenderar hon och Phillip mycket tid tillsammans. Phillip har fått lära känna henne riktigt bra den senaste veckan och de har blivit mycket goda vänner. Estelle är en väldigt blyg tjej med höga förväntningar på sig själv... hon är lite snobbig och bortskämd av sig men samtidigt väldigt målmedveten och ambitiös. Phillip har aldrig mött någon som vet vad hon vill i livet såhär tidigt! 


violassims

Vilket fint par!!Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?