TS4: Lockwood - Press

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Det nya huset är äntligen deras! Ett stort två-våningshus i modern tappning med stor, öppen planlösning i centrala Oasis Springs. Alla får varsitt stort sovrum. Detta är Dixon speciellt glad över eftersom att han just fyllt år, tagit studenten och blivit ungdom. 


Baksidan är enkel men Mason kommer ändå få plats med sina växter och träd. Även Dixon lär få plats med alla sina framtida rymdraketer, mikroskop och teleskop.


Medans de andra familjemedlemmarna kämpar med att bära in de sista möblerna har Dixon smygit sig bakom huset för att gräva fram lite ädelstenar och fossiler. Familjen har lite ont om pengar nu så Dixon tänkte att han kunde sälja stenarna sen, och så är det kul också. 

...i och med lite pengar känner Dixon en otrolig press på sig, han måste hitta ett jobb! Lillebror Phillip går ju fortfarande på gymnasiet men tjänar ändå pengar på sina tavlor. Dixon känner att han måste ta tag i deta... MEN FÖRST ska han vila upp sig på en semester till Granite Falls, vildmarken. Där kan han få fundera på livet i lugn och ro. 


Amanda W

Åååhh! Tycker det verkligen är så kul och följa denna familj!! :D Love them.

Violassims

men åh huset kommer passa dem perfekt!
Och ge oss en bättre bild på Phille!! Denna duger inte som första visning :@

Svar: Haha sorryyyy men tror jag har hunnit så långt i spelet nu att det är försent :(((
"Kaka"

Lilla sims älskaren

Åå! Du är så sjukt duktig på det du gör!❤️Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?