TS4: Lockwood - Oväntat

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Mellan allt jobb och slit tar Mason och Ariana vara på all tid de kan. Mason börjar bli gammal och ingen är räddare än Ariana att han ska gå bort tidigt. Han är ju hennes livs kärlek och pappa till hennes söner. 


Dixob kämpar hårt på jobbet. Det är långa arbetsdagar och ytterst kluriga saker han måste syssla med! Ofta prövar han sina serum på sina arbetskollegor eftersom att han ej vågar prova dem själv. 


...när han tvingas ta ett DNA-prov på någon tar han tillfället i akt och frågar Agnes om hon kan ställa upp. Konstigt nog tackar hon ja! 


Med fullspäckade liv har familjen alltid mycket att prata om vid middagstid. Mason pratar om all god mat han lagat på senaste tiden, Phillip om sina framtidsdrömmar och om hur det går i skolan, Ariana om alla koder hon måste knäcla som teknikguru och Dixon om alla saker han måste analysera. 


Efter middagen bestämmer sig Mason och Ariana för att åka ner till stan, men de hinner inte ens ut på verandan innan Mason gör något helt oväntat. 


...han friar till Ariana! Ariana blir överlycklig och säger självklart ja. Hon hade inte ens tankar på att gifta sig - de har ju varit tillsammans i fleeera år och ämnet har aldrig kommit till tals. violassims

Alltså hur gulliga är dem inte?! Hoppas du ger dem ett maffigt bröllop :D

Simstales

ÅH! Kan inte Dixon bara bjuda ut Agnes! Ja om han nu känner så för henne... heh xD Sen så hade jag på något magiskt sätt fått för mig att Mason och Ariana redan var gifta... Men oh well! Deras bröllop kommer bli jättefint tror jag!

LIlla sims älskaren

Åh,Vad gulligt! Hoppas Dixon vågar bjuda ut Agnes någon dag.Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?