TS4: Lockwood - Dags att jobba!

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Dixon är hemma efter semestern, han känner sig utvilad och taggad på vad ungdomslivet har att erbjuda. Resan till vildmarken löste verkligen hans beslutsångest. Han har kommit fram till att han ska tacka ja till forskarjobbet han erbjudits. Redan dagen efter är hans första arbetsdag. Och tills att han får ordning på sin egna ekonomi ska han bo kvar hemma hos föräldrarna med familjen.


Alla i huset har lagt sig förutom Ariana - till och med Dixon som är sååå nervös för morgondagen, det blir ju hans första arbetsdag. Ariana sitter och programmerar lite saker som egentligen skulle varit klart för länge sedan. (Ser ni att jag har satt den gröna plumbob-lampan där? Det är för att det gör henne fokuserad, vilket är bra när de jobbar på datorn)


Trots att Ariana endast fick sig någon timmes sömn är hon ändå uppe i tid för att se att sönerna får i sig frukost. De må vara gamla nog att klara sig själva, men Ariana kan inte låta bli att vara lite överbeskyddande mot sina pojkar. Dixon är nervös inför arbetsdagen och Phillpip står och målar en tavla. 


Dixons första arbetsdag! Dags att jobba! Arbetsplatsen är långt bort, i utkanten av Willow Creek. Men stort är det, Dixon är otroligt tacksam över att ha fått detta jobb utan tidigare erfarenhet inom forskning.


Tydligen har labratoriets förråd börjat sina och Dixon har fått uppgiften att samla nya saker för att fylla på det igen. Hans uppgift är alltså att samla på sig lite kristaller, fossiler och liknande. 


När han känner sig färdig passar han på att lära känna sina arbetskollegor. De flesta är mycket äldre än honom, säkert lika gamla som hans pappa Mason men de är mycket trevliga och verkar otroligt hjälpsamma.


Lilla sims älskaren

Det är så spännande! Kul att du valde ett jobb som kom med i dax att jobba :DInnan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?