TS4: Lockwood - ...ALIENS?

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Veckorna går, allting rullar på precis som vanligt men Dixons mage blir bara större! Ingen har vågat kommentera något om det på jobbet... de vet mycket väl vad det kan vara där inne. Dixon själv, ja han tror på något sorts virus som härjar i kroppen. En mage kan ju svullna upp av massor av saker! Han har berättat för familjen och arbetskollegorna om natten när han blev bortförd... han kommer inte ihåg så mycket, det mesta är väldigt otydligt. 


"Haha Dixon! Det ser ut som om du är gravid... du är ju nästan större än när jag var gravid med dig!" skrattar Ariana. Hon vet själv hur mycket forskning det gjorts om "Alien Abductions" och andra övernaturliga saker, att Dixon väntar en alienbebis är mycket möjligt även om ingen riktigt förstått det ännu. 


Phillip däremot förstår sig inte alls på detta fenomen. Att Dixon blev bortförd av något övernaturligt kan han köpa men att de även skulle befruktat en sim - EN MANLIG SIM - går ej att förstå. 

....och den natten vaknar Dixon av outhärdlig smärta! Först tror han att det bara är magen som krånglar... men tillslut förstår han. Det är sant, det måste vara sant. Det han förnekat i så många veckor håller kanske på att hända...? Tänk så föder han en grön, konstig varelse? 


MoaSims

Åh! Herregud! Vad kommer hända med Dixon? Han kan väl inte gärna föda "ufo:t" på "vanlig" väg? Kejsarsnitt?

cecilia

hahah det är jättekul det här med abductions, för kasper hade gjort en sim som han ville skulle bo ensam och han har blivit bortförd och gravid tre gånger nu :')

MoaSims

Bilden där Ariana håller Dixon om magen, den är lite läskig, för om man inte vet att det är hans egen mamma, så kan man tro att han är gravid med Ariana :-) Läskigt...

Svar: Ja, det har jag också tänkt på!
"Kaka"

Anonym

Hoppas på en alien, så nyfiken på hur alienbebisar ser ut i sims 4 :)Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?