Evans - Vad spelar det för roll

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Eftersom att Blake mest troligt ska arbeta inom militären i framtiden har han nu börjat jobba på sin händighet. När diskmaskinen eller någon av datorerna gått sönder är han den första att laga dem. Varför anställa en reparatör, det kostar ju liksom femtio simdaler! Nog för att familjen Evans har drygt 30.000 simdaler, men ändå.


När universitetsmaskoten kommer förbi för att gratulera Brooke i efterskott passar syskonen på att göra varsitt anslagstest. Ingen av dem fick ett stipendium, men de har ju några år kvar innan det är dags för universitetet så det hinner de jobba på.


Brooke spenderar kvällarna med att öva på sin skrivning, därmed sitter hon vid sin dator hela tiden vilket mamma Jun inte är särskilt glad över. Jun som är atletisk av sig vill hellre att Brooke ska utöva någon sport. Men Brooke är mer intresserad av sociala medier, journalistik och att socialisera med sina vänner över internet.


...så för att slippa sin familj går hon ofta iväg till stadens bibliotek. Där är det lugnt och skönt, här kan Brooke jobba på sitt skrivande.


Och när Blake kommer hem från gymmet ser han hur brevlådan är fullproppad. Tydligen har han fått en kärleksförklaring och en present av bästisen Erwin. "En kärleksförklaring?! VA?!"


Blake vet inte alls hur han ska reagera, han har ju aldrig ens funderat på sin läggning. Eller ja, det är klart att han har det - men är han verkligen bisexuell, eller är det bara en fas? Vill han experimentera eller vill han ha ett seriöst förhållande? 


Men direkt Blake och Erwins blickar möts är det ingenting att fundera på längre. Bisexuell, homosexuell, heterosexuell eller inte, vad spelar det för roll. Kärlek som kärlek.


Mitt i allt bestämmer sig Blake för att berätta om anslagstestet han gjorde tidigare, att han ska gå på universitetet med lillsyrran så småningom. Erwin blir glad över detta och ger honom en kärleksfull kram.


Att papparazzin fotar och skriver om dem bryr de sig inte om. Blake är bara glad över att berätta om alla sina framtidsplaner.

...och tillslut har det blivit sen kväll. Blake och Erwin kysser varandra farväl. Är det här början på ett förhållande? Blake vet inte, men ändå känner han hur en stor tyngd släppt från hans hjärta.


Violassims

Vad gulligt inlägg!

Meia Lindholm

Tack för din underbara kommentar och måste ge feedback till denna historia, följt din blogg länge, väldigt bra historier och denna var otroligt gullig, särskilt slutet! :D



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?