Evans - Vuxenpoäng

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Att bo själv går helt okej för Cassie. Hon saknar dock sin pappas mat, eftersom att han är så himla duktig på matlagning är det det som Cassie är van med. Hon har själv aldrig lärt sig laga mat... därför blir det ofta Ben & Jerry's till middag. (Btw, påminner inte denna bild er om Elijah Evans, när han flyttade in i sin lägenhet?)


Att sova i ett ganska stort hus själv är dock inte det roligaste. Ibland är det nästan så att hon måste kolla under sängen för att se om det är några monster där. I flera dagar har hon försökt höra av sig till sin flört Caesar... helt utan svar.


Hon har ännu inte fått in the right touch för matlagningen och bränner jämt våfflorna på morgonen. Ibland ringer hon sin pappa Dylan för lite matlagningsråd men det är oftast så att Cassie inte har något utav det han rekommenderar i kylen... lite pengar har hon, då blir det svårt att handla.


Ungefär fyrtioåtta gånger om dagen kollar hon i brevlådan efter något kärleksbrev från Caesar. Det har nu gått nästan en månad sen han hörde av sig sist... eller ja, om inte något litet sms om väder och vind räknas.



Maja

Älskar din blogg! ♥

Svar: Vad kul! Tack <3
"Kaka"

Carro - en alternativ bloggerska

Fan ta Ceasar om han inte hör av sig snart! Då tycker jag att Cassie borde smyga sig in på hans tomt och se så han inte är otrogen eller liknande, hon jobbar ju ändå inom det kriminella ;)

WCIF; Cassies bralett? :) Kramisar Carro

Svar: Lägger upp ett inlägg om braletten alldeles snart!
"Kaka"

Anonym

Du har så fin blogg älskar den! Kan du visa hennes hus/lägenhet? & när du bor i lägenhet vilken brukar du bo i?:)

Kram!!

Svar: Hon bor i det här huset: http://simsing.blogg.se/2014/august/skapelser-hus.html Jag bor alltid i olika lägenheter.
"Kaka"

Johanna

Å så fin blogg vilken lägenhet brukar du bo i? Snälla vissa hennes hus:) har hon inget jobb? Hur fick hon pengar till hus osv?:)

Svar: Hon bor i det här huset: http://simsing.blogg.se/2014/august/skapelser-hus.html Ja, hon har ett jobb, inom den kriminella karriären. Pengarna till huset fick hon när hon flyttade hemifrån, hennes familj hade mycket pengar. :)
"Kaka"

Anonym

Var hon en ungdom när hon flytta hemifrån? Brukar dina Sims vara kändisar?
Och hur ändra man klädstil på simsen helt å hållet till en ny vardags outfit utan att fuska?:)

Svar: Ja, hon var en ungdom. Ja, ibland brukar de vara kändisar. Du går till en garderob och väljer alternativer "Planera klädstil.." :)
"Kaka"

Anonym

Bor du mest i lägenhet? Visa ditt hus:))

Svar: Nej, jag bor mest i hus. Jag har redan visat huset i ett annat inlägg och det finns tillgängligt för nedladdning... här hittar du det: http://simsing.blogg.se/2014/august/skapelser-hus.html :)
"Kaka"



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?