Evans - Sociala grupper

| Postat i: TS3: Familjen Evans

En av deras rumskompisar är tjejen Samantha Grey. Hon och Adam har börjat umgås lite och hon har presenterat honom för rebellernas sociala grupp. Lizette har även fått vara med på ett hörn, hon är dock inte lika rebellisk av sig. Samantha har förklarat att riktiga rebeller organiserar demonstrationer, de säger vad de tycker och tänjer oftast på samhällets gränser. Hon berättade även om ett ställe där han eller Lizette kan plocka olika örter! 


Aiden däremot, han har inte mycket tid för socialt umgänge. Han pluggar mest! Han har satsat hårt på skolan och läser flest kurser av dem alla. 


På Tisdagar har inte Aiden lektion förrän klockan 16:00. De lediga timmarna spenderar han med Lizette, brorsan eller är på Stoffes Serier och nördar sig. Han har hittat några vänner inom de nördiga kretsarna och är redan nivå 4 inom den sociala gruppen!


Adam och Lizette får umgås en hel del numera. De läser ju samma kurser, även om Lizette läser mer än Adam. 


Här hänger Adam med rebellerna, på den allmäna tomten "Grottan". Här kan man spela biljard, fika, plugga eller äta massa konstiga örter!


Adam hittade stället Samantha berättat om. Det fanns en massa olika örter! Adam blev lite nervös, fick man verkligen ta dessa örter, bara sådär? Men ska man passa in med rebellerna måste man blandannat äta örter. Sedan kan det bli kul att slänga över elden på nästa fest!


Nellie

Tror du skulle kunna visa kläder etc som följer med?:)

Svar: Nä, jag orkar inte göra ett inlägg om det när det redan finns hundratals inlägg och videor! :) Har dock ett inlägg med en youtubevideo du kan kolla på, där får du se ALLT som kommer med http://simsing.blogg.se/2013/march/allt-som-kommer-med-i-universitetsliv.html
Kaka - Simsing.blogg.se



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?