Evans - Eget hotell

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Ken har växt upp till en snygg tonåring. 
 



Ken har inte fått många nya vänner i staden, men en har han iallafall lyckats charma! Det här är hans bästa vän Emily Hamadan.


Att måla tavlor hela dagarna har Samantha tröttnat på. Hon fick nys om ett hotell som var påväg att läggas ner, det var nästan helt gratis att ta över! "Varför inte?", tänkte Samantha. Om hon ser till att investera ordentligt på detta kan hon tjäna tillbaks det på bara några år! 


Det tog ett väldigt bra tag innan Samantha fick råd till att renovera de slitna byggnaderna, men tillslut så. Nya träd, buskar och blommor planteras för att det ska se mer inbjudande ut. Hotelltornet är uppdaterat, det ska byggas ett nytt VIP-rum om några veckor.. ja, det rullar på jättebra helt enkelt! Just nu är hotellet kallat "Evans Paradise" och har tre guldiga stjärnor.


Samantha ber sina anställda bära matchande arbetskläder.


Ken som fick en Vindsurfare i födelsedagspresent har just lärt sig använda den utan att nästan drunkna. 

Och hans pappa Adam är minst lika äventyrlig! Han utforskar Stenrevet och upptäcker nya saker varje dag. Han simmade in i en grotta som ledde till en ny ö, brottades med en bläckfisk och laddade sin mobil när han träffade en elektrisk ål.


"Rolo"

Gud vilket fint hotell! Lycka till med hotellet, Familjen Evans. Redan tre stjärnor!?! Det kommer nog inte dröja så länge innan det har fem.. :D

Tilda

Åh vad jag saknat dina inlägg om familjen Evans under din lilla oplanerade paus! :D



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?