Frostgren: Störiga grannar och trasiga grejer

| Postat i: TS4: Familjen Frostgren

Sakta men säkert har Sierra jobbat sig uppåt i sin karriär – sociala medier är hennes cup of tea, hon vet precis hur man marknadsför och driver trafik. Drömmen om att bli en internetpersonlighet, en såkallad influencer, svalnade dock för varje dag som gick. För att vara ärlig så kände hon sig lite för gammal för det – och intresset för att marknadsföra företag och andra personer tycktes växa desto mer.

Därför fick det bli så, när chefen äntligen befodrade henne till att sköta marknadsföringen för olika företag. Lönen låg på saftiga 44 simdaler i timmen, vilket var nästan dubbelt så högt än vad hon tjänat tidigare.


Numera sitter Sierra mest på kontoret, men den dagen hon har råd till att ha ett eget kontor där hemma börjar närma sig. Då kanske hon jobbar mer hemifrån, för det är ju skönt ändå.

För att inte bli helt galen av kontorets fyra väggar så tar Sierra varje chans hon får till att ta sig ut. Festivalen NördCon har vägarna förbi San Myshuno – och även om tv-spel och cosplay inte är något för henne, så bestämmer hon sig för att besöka festivalen iallafall. 


Och visst gjorde hon rätt val. Väl där möter hon Salim – mannen som får hennes hjärta att hoppa över ett slag eller två. En oväntad kärlek som växt fram från en nära vänskap. Äntligen är de öppna med sina känslor för varandra, men ingen är förvånad. Alla deras gemensamma vänner, och till och med övriga stadsbor, har länge vetat om det de inte ens vetat om själva.


Att bo i lägenheten i Culpepperhuset börjar bli riktigt jobbigt. Jämt och ständigt får Sierra dunka på grannarnas dörr och be dem vara tysta. Antingen bråkar den äldre modern med sin son, eller så har hon ljudligt myspys med sin manliga vän – och är det inte det så är det sonen som har en livlig fest klockan tre på natten.

Alltid är det något – och den här gången kan inte Sierra behärska sina översvämmande aggressioner. Hon skriker på tanten och är så nära på att ge henne en dramatisk ölfil. Känslorna är överallt, mer än vad de brukar vara.


På tal om översvämmande känslor – så är varenda grej i lägenheten trasig. Toaletten svämmar över, handfatet får stopp i avloppet, spisen är trasig... och ja, you name it. Allt som oftast brukar Sierra ta de få kunskaper hon har och laga allting – men när hon inte har någon ork ringer till reparationsservicen, som börjar bli vana med att komma till henne mitt i natten.

Sierra går och lägger sig, trots att reparationssnubben fortfarande håller på och fixar. Den brusande aggressiviteten har lagt sig, och gått över till en djup ledsamhet. Men hon vet inte ens varför hon är ledsen. Varför dalar känslorna så drastiskt? 

Ångesten tar över alla Sierras tankar – och det blir omöjligt att somna. Trots sent in på småtimmarna ringer hon Salim. Han måste komma över till henne. Nu. Nu på en gång.
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?