Frostgren: Romantikfestivalen

| Postat i: TS4: Familjen Frostgren

Mammaledigheten har hållt Sierra hemma, inte för att hon haft något emot det, varje minut med sonen Jeremias är guldvärt. Och att lämna sin nyfödda son var svårare för henne än vad det var för Salim, kanske var de moderskänslorna som styrde.

Vännerna har dock börjat slita i Sierra, de vill att hon kommer ut, att de kommer på deras fester eller bara hänger med på någon av festivalerna. Jesminder ringer och frågar om Sierra vill komma med det lyxiga gymmet i höjdarkvarteret. Det gym som Pranav Ghandi en gång försökt ragga med Sierra till. Sierra tackar ja till Jesminders erbjudande, det kan ju vara kul att träffa en god vän, som dessutom har barn själv och kan ge henne lite råd. Sen så är det dags att få tillbaka den slinka form som Sierra en gång haft. Gravidkilona hade ännu inte försvunnit, inte för att hon egentligen brydde sig. Men kroppen måste förbli stark, speciellt ryggen i allt kontorsjobb.


De möttes upp på gymmet, och skrattade gott åt det faktum att deras outfits var likadana, och inte alls lika lyxiga som alla rika simmar hade i det exklusiva kvarteret.

Många skratt och intressanta samtal om barnen varvades med basket. Båda två var lika dåliga, men det var iallafall träning. "Har du varit på romantikfestivalen någon gång? Jag skulle kunna köra dit dig när vi tränat klart. Ring mannen din och ta med honom vettja" sa Jesminder. 


Sierra lydde sin väns råd och mötte upp Salim på festivalområdet. Jesminder var barnvakt åt lilla Jeremias medans Sierra och Salim roade sig. De behövde lite tid för sig själva. Kärleken hade inte svalnat, det skulle den nog aldrig göra, men tiden för varandra fanns inte riktigt med en skrikande bebis.


Festivalen var fantastisk. Riktigt vackert med San Myshunos ljus. De rådfrågar kärleksgurun, som utlovar att Sierra och Salim absolut kommer vara tillsammans för evigt. Inte för att de någonsin tvekat, deras kärlek var oändlig. Både för varandra och till sitt barn.


Efter varsin kopp te och uppmuntrande ord från kärleksgurun tog Sierra tillfället i akt och förklarade sin kärlek till Salim. Han blir smickrad – det är inte ofta som Sierra sätter ord på sina känslor för honom. 

Även Salim tar ett steg – och friar till Sierra. Helt spontant, helt oväntat. Så mycket kärlek, så mycket känslor. Självklart säger Sierra ja. Äntligen var de förlovade.


DailySims

Underbar familj!

Svar: Tack!
"Kaka"Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?