Frostgren: Fynda på loppis

| Postat i: TS4: Familjen Frostgren

När Sierra får höra att den lokala loppismarknaden är igång så springer hon dit – bokstavligt talat. Att fynda gamla antika möbler, eller helt nya också för den delen, är något som alltid haft en plats i Sierras hjärta.


Sierra har klarat sin privatekonomi ganska bra. Visst har hon fått hålla hårt i slantarna, men det har ändå gått runt. Trots en befodran från praktikant så tjänar hon alldeles för lite för att ekonomin ska fungera smärtfritt.


Helgerna fylls av hemmafester – om Sierra inte är ute och ränner på stan. Hennes kompisgäng har varken växt eller blivit mindre, men hon är nöjd med de vänner hon har. Förutom Salim är Jesminder hennes närmaste vän.


De festar och umgås tills småtimmarna – och det är högst märkbart att Sierra och Salim fattat tycke för varandra. Med tanke på hur mycket de hängt den senaste tiden, så är det inte konstigt. Båda är kreativa, och älskar att skriva. Förutom liknande intressen så har de också samma värderingar, och har alltid roligt tillsammans.


Kvällen slutar inte helt oväntat – för första gången tar Sierra och Salim steget, till något som är mer än bara goda vänner eller en flört. Det är de här de båda velat, i så lång tid, men aldrig vågat i rädsla för att förstöra en fin vänskap.

Morgonen efter jobbar Salim hårt på sitt författarskap medans Sierra tar en välförtjänt sovmorgon. De vet inte hur länge de var vakna natten innan. En sak är säker, de har kul tillsammans, hade kul tillsammans precis i stunden – och känslorna är besvarade. Känslorna som de inte knappt förstod att de hade för varandra. En stark förälskelse har växt fram från en starkare vänskap.
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?