Frostgren: Ett oväntat scenario

| Postat i: TS4: Familjen Frostgren

Medans Jeremias fortfarande sov sött passar det nyförlovade paret Sierra och Salim på att äta en god frukost tillsammans. Salims pannkakor har blivit bättre, och matlagningskunskaperna växer för varje gång han lagar mat. 

"Vi måste sätta igång och måla i Jeremias rum, jag har redan köpt färg så det är bara att du sätter igång. Så är det klart innan Jeremias födelsedag" säger Sierra med fingret i luften. Jeremias första födelsedag närmade sig med stormsteg. De hade inget kalas planerat, utan tänker bara ha en intim familjestund. Med så många projekt i lägenheten och renoveringar som måste göras tänker bröllopsplaneringen vänta några år.


Sierra har aldrig bakat en tårta i sitt liv, och egentligen borde det vara Salim som bakar den. Men hon passar på att öva medans det fortfarande är några dagar kvar till sonens födelsedag. Det går ganska bra ändå, trots bristande kunskaper.

Och plötsligt slår det henne, om Sierra ska vänta med den glada nyheten tills sonens födelsedag. Eller om det kan ta bort glansen från den stora dagen?


Hon går in på toaletten, slänger av sig morgonrocken och sätter sig på toalettstolen. I handen har hon ett graviditetstest. Sierra är säker på att hon är gravid igen, men det skadar aldrig att få det bekräftat.

Och visst har hon rätt. Hon springer in i sovrummet där Salim sitter på sängkanten och berättar den glada lägenheten. Återigen är graviditeten oväntad, men dock så efterlängtad. Ett till barn, ett syskon till Jeremias!


Salim kan inte dölja sin lycka. Visst hade han haft det på känn, Sierras humör hade varit lite oumbärligt ändå. Men att hon skulle bli gravid igen, så snabbt, hade de aldrig väntat sig.Sandy SIMSINSPACE

Åh, hade dessvärre missat att du kommit tillbaka fram tills du lämnade en kommentar. Vad roligt!:D Får jag lite att läsa ikapp också märker jag, haha.

Svar: Haha, jaså! Ja, du får göra det :D
"Kaka"Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?