Frostgren: Salim är sjuk hela tiden

| Postat i: TS4: Familjen Frostgren

Lille Jens drömmer ofta mardrömmar, och hinner precis in till storebrodern Jeremias rum innan mamma Sierra kommer och stoppar honom. "Nej du, låt din bror sova, han ska ju till skolan imorgon!" viskar hon och lyfter upp Jens i sina armar.


Den övriga familjen är iväg på skola och arbete – och Sierra väljer att jobba hemifrån för att ta hand om sin yngste son. Dåliga nätter päverkar hela hans dag, och lite kvalitetstid sitter ju inte helt fel. Sierra nätverkar med journalister och Jens spelar olika småbarnsspel på sin iPad.


Salim och Jeremias kommer hem samtidigt och sätter sig direkt och spelar lite tv-spel tillsammans. Som vanligt har Salim dragit på sig ännu en förkylning, trots den medicin som han drack häromdagen. Några klunkar till av medicinen så mår han lite bättre, och utslagen tonas ner och försvinner.

Middagen är framdukad – och för en gångs skull är det Sierra som står för matlagningen. Den yngste sonen sover redan sött i sin säng, och Sierra har fortfarande pyjamas på sig. Den har hon haft hela dagen. 

Sierra berömmer Jeremias för att han dukat bordet, men framför allt för att han är så duktig i skolan. Jeremias blir lite generad, ungefär som om han inte tycker sig förtjäna berömmet hans mamma ger honom. "Men jag gör bara det jag tycker är roligt!" säger han.
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?