TS4: Lockwood - Spränga hela stället

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Dixon fortsätter att jobba hårt... och han älskar det! Alla arbetskamrater är så trevliga och hjälper honom alltid när han fastnat i nån uppgift. En kollega han fastnat för är Agnes, hon är labbtekniker och sitter jämt vid datorn när Dixon sett henne. 


Att fiska är en av arbetsuppgifterna och Dixon kan inte vara mer tacksam över att ha Mason som far, han fiskade ju mycket i sina unga dagar. Och självklart har han lärt Dixon allt han kan! 


Sen får Dixon den svåraste uppgiften hittils! Att bygga en rörelsemaskin. När det börjar ryka och spraka om maskinen tror han att han gjort något fel och riskerar att spränga hela stället... men det visar sig vara alldeles rätt.


För en gångs skull sitter inte Agnes vid datorn och Dixon skyndar sig att bertta om hans stora framgång med rörelsemaskinen! Hon är inte särskilt imponerad...

...och i slutet av arbetsdagen är Dixon så hungrig att han bara vill lägga sig på golvet och gråta. Som tur är finns det en liten automat med mat som han passar på att köpa en macka ifrån.


Sandy SIMSINSPACE

Haha åh, vetenskap-yrket verkar himla spännande vad jag sett än så länge! Jag har dock inte hunnit pröva det själv ännu men måste verkligen göra det snart :D

Svar: Ja, det är lätt den bästa karriären!
"Kaka"

Lilly

Vilket spännande jobb han har! Man blir lite sugen på att spela sims 4 när man läser dina inlägg.

Svar: Ja, eller hur! Bara att börja spela ;)
"Kaka"Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?