Evans - Besviken

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Elijah inser att dagen är här. Idag är dagen han flyttar från sina föräldrar, han tar studenten och måste leva all by himself.


Lägenheten han velat ha har varit klar sedan länge. Av några grannars gamla bekanta har han fått hyra den. Den ska tydligen vara jättefin, renoverad och billig trots sitt centrala läge.
Men när han öppnar lägenhetsdörren får han sin livs största besvikelse. Säljarna ljög. Man får väl kanske skylla sig själv när man tar en lägenhet utan att titta på den... men de sa ju att den skulle vara fin! 


Köksbänkarna smular sönder, det är klotter och gamla urklipp på väggarna, de förra hyresgästerna har lämnat kvar gamla läskburkar och pizzakartonger.


Elijah ringer till sin familj i ren panik. "Mamma! Lägenheten är ett vrak! Den MÅSTE renoveras, den måste fixas. Vad ska jag göra...?"


Elijah blev lite lugnare av samtalet med sin mor. Hon lovar att komma över med lite extra pengar, mer rena sängkläder och städgrejer så att de kan röja upp lägenheten.


Tillslut känner Elijah att han fått nog av den sviniga lägenheten. Istället ska han bege sig ut på stan för att hitta någon billig nattklubb där han kan äta och dricka bort sina bekymmer. Han kan ju faktiskt göra det nu, när han inte är tonåring längre. I trapphuset möter han någon som visar sig vara hans granne, hennes namn är Susana.
Dagarna går och Elijah lever mest på Ben & Jerry's glass. Men nu har han bestämt sig för att ta tag i det här med att renovera lägenheten. Han har ju pengar så det räcker och blir över, 20.000$ simdaler ungefär.

...så han går till Sunset Valleys lokala Köp&Sälj-lager.


Viola

Åh vad jag älskar dina historier!! Du går verkligen in för det och då blir det så himla mycket bättre :D

Svar: Tack så mycket! :D
"Kaka"

victoria

Håller med ovan!

ADARAS

Åh, nu blir man ju sugen på att spela Sims :D

Emilia

Åh, vilken otur! Fast det löser sig nog för fina Elijah. ;)

victoria

Vart har du hittat Ben&jerrysen? ;)

Svar: Så, nu har jag gjort ett inlägg om det! :)
"Kaka"

Alva

Det är så späande att följa din sim!

Svar: Tack, vad kul att du tycker det!
"Kaka"

SimZims

Oj, hahah satt och jämförde bilden på Cassie med Ben & Jerry's med Elijah och hans Ben & Jerry's
Helt olika är de ju inte ;)Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?