Jag tror att jag ger upp nu

| Postat i: Allmänt
Simsbloggar är inte det de en gång var. Och jag tror att jag ger upp mitt försök att toppa listorna med den här bloggen, som jag gjorde en gång i tiden. 

Jag vet inte. Jag vet inte alls hur jag ska göra. 


Michaela

Förstår exakt hur du menar och känner. Är i samma sits som du är, och vet inte heller hur jag ska gå vidare med min blogg. Tyvärr är simsbloggar inte samma sak som de en gång varit, och det gör ju att det inte blir lika kul att blogga längre.

Om intresset fortfarande finns kvar, så kan du ju alltid blogga när du känner för det. Annars är ju youtube ett alternativ med. Däremot om man vill satsa på respons, och försöka komma in i något större så skulle jag säga att testa med tumblr/simblr. För där finns det tusentals "bloggar" om allt mellan lookbooks, till riktigt bra gjorda stories, men även enklare inlägg som bara är en bild från ens spel.

Sen så ska du ju absolut inte tvinga dig till att fortsätta något som inte längre funkar. Allting varar ju inte för evigt heller, och vi som följt med dig i alla dessa år kommer förstå ifall du vill sluta med :) Och sen så går det ju alltid att komma tillbaka igen i framtiden, ifall man vill det med!

KramInnan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?