TS4: Lockwood - Överraskning!

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Allting i huset går sönder med jämna mellanrum... är det inte handfatet är det duschen, toaletten, kylskåpet, stereon... ja listan kan göras lång. Det enda positiva med det är dock att både Ariana och Mason lärt sig en hel del om händighet! 


Mason har just lärt sig baka cheesecake och vill såklart att familjen ska smaka. Dixon är för upptagen med sina läxor, men Ariana tar sig en bit och vet redan innan hon stoppat in en bit i munnen att det kommer smaka himmelskt. Det finns ingen som är så duktig i köket som Mason! 
 

Efter den goda cheesecaken har Ariana något att berätta för sin smutsige och otvättade pojkvän. Mason försöker ursäkta sig med att han verkligen måste gå och duscha, han är smutsig efter allt trädgårdsarbete. Men Ariana stoppar honom och säger att det inte är något han vill missa.... hon är gravid! 


Mason blir överlycklig, precis som den gången Ariana berättade att hon väntade Dixon. Mason kysser Ariana på handen samt förklarar hur exalterad han är över att åter igen bli pappa! "...men nu måste jag faktiskt gå och duscha, Ari!"


Tiden flyger förbi och Ariana njuter av sin andra graviditet... förutom det faktum att hon jämt måste springa på toa. 


violassims

Fina familjen!! Kul med ännu en unge :D
Dina bilder är to die for!!!

Miss

Hoppas det blir en tjej den här gången (så är den en av båda), eller tvillingar :-)

Svar: Hade också hoppats på en flicka :(
"Kaka"Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?