TS4: Lockwood - Middagsbjudning

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Det är som om magen aldrig slutar växa... "herregud Ari, det ser helt seriöst ut som om du är större den här gången än du var med Dixon" säger Mason förvånat.


Mason är så taggad på att det är ännu en familjemedlem påväg in i deras liv. Den dagen Dixon föddes var det bästa som hänt dem, att de nu ska välsignas med ännu ett liv är bara ofattbart! 


Även Dixon är exalterad över det här med ett syskon. Då kommer han ha någon att leka med i parken! Han hoppas på en lillebror, flickor är ju bara jobbiga och bär på tjejbaciller.


Ariana sover mest på dagarna, hon blir snabbt trött i och med graviditeten. Tidigare under dagen gick hennes dator sönder och Mason tar sig tid att laga den under tiden som hon sover, så blir det en glad överraskning när hon vaknar. Senare på kvällen är det dags för middagsbjudning! 


...klockan har hunnit slå 19 och alla gäster har kommit till Ariana och Masons middagsbjudning. Mason står självklart vid spisen för att servera gästerna hans exklusiva mat. Och Ariana kommer just ut ur sovrummet efter hennes välförtjänta powernap. Hon orkar inte dansa med gästerna utan sättter sig istället i soffan och småler åt allas dancemoves. 


Nackdelen med att ha middagsbjudning är, förutom all disk, det faktum att deras hus är så litet att alla inte riktigt får plats. En dag ska Mason ha både stort matsal och kök, så att han fåt plats med alla vänner och all mat. 

Efter maten är det dags för Mason att visa hans skills vid baren. Han har lärt sig så många olika tricks på senaste tiden och visar gärna upp dem. 


Carro - Geek n' Gaming

Oh vad dina simmar ser bra ut, that moment when a sim look cuter than me... :'( Kramisar Carro

Svar: Haha men näää du är också fin!
"Kaka"Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?