TS4: Lockwood - Masons lediga dag

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Just den här dagen är det Mason och Phillip som är uppe först. Mason har lagat något nytt till frukost och måste självklart ta en snapchat på det och skicka till sina kollegor. 


Det är drygt en halvtimme tills det är dags att åka till skolan så pojkarna frågar pappa Mason om lite hjälp med deras läxor. Först blir han arg när han inser att de inte gjort dem igårkväll som de skulle ha gjort - men självklart hjälper han dem.


När pojkarna åkt till skolan och Ariana stressat iväg till jobbet går Mason upp till pojkarnas våning för att träna. Han har ju nyligen köpt en sandsäck som han spenderar alldeles för lite tid vid... han håller dock inte ut särskilt länge den här gången, detta är ju faktiskt första gången på flera år som han tränat ett seriöst pass.


Efter en svalkande dusch promenerar han till sitt gömda favoritställe - Sylvan Glade. Han letar efter lite slemmiga grodor samt fiskar. Det är så otroligt vackert här, han förvånas varje gång. Det är skönt att det inte är någon annan som vet om detta ställe, då kan han ta sig lite tid för sig själv. (btw, kolla ljuset på bilderna?! dessa har jag alltså inte redigerat... damn it så fint det är i Sylvan Glade!)


...och hem kommer han med en riktigt stor fångst! En trädfisk - en mycket sällsynt fisk man endast kan fånga i Sylvan Glade. 

Senare på kvällen, vid middagstid, berättar Mason stolt om den fångst han lyckats med. En dag ska han lära sina söner allt han kan inom matlagning, fiske och trädgårdsarbete. 
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?