Evans - Arbetsnarkomaner

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Som utbildad teknikare har Blake nu fått ett jobb inom militären. Han är ett steg närmare sin livsönskan! Tidigt på morgonen och mitt i spöregnet springer Blake till samåkningsbilen som kommer för att hämta honom.


Brooke har även hon fått ett jobb! Självklart inom journalism eftersom att det är hennes dröm i livet. Hon har även börjat skriva på sin allra första bok som så fint fick namnet "Hunden skäller inte längre". Tragiskt? Ja...


Brookes arbetsdagar är inte särskilt långa, oftast bara mellan klockan åtta och tolv. På morgonen åker hon dit på sin vespa hon köpte i Egypten, hon är den enda i Storybrook County som har en sådan.


Blake och Erwin njuter av sambolivet. Erwin har även börjat odla en liten trädgård på framsidan av gården. Han har gröna fingrar och älskar allt som har med växter och jord att göra.


Tillslut fick även Erwin sig ett jobb! Han har en examen i företagskunskap och valde ett jobb inom utbildning, kanske blir han lärare en dag. Inte helt säkert på om han ska jobba kvar där dock, kanske blir han egen företagare inom trädgård istället.

Jun och Elijah bjuder ofta på fina middagar och fester, just den här kvällen var det en riktigt fet fest som Blake, Erwin och Brooke självklart besökte.


Rolo

Tycker det är så kul att se familjen Evans växa!



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?