TS4: Lockwood - Datenight

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Mason har just tagit tillfället att fånga några fiskar i kanalen bakom huset när Ariana kommer förbi...


Nervöst säger hon hej, småpratar lite men frågar tillslut ut honom på en dejt. Mason blir oerhört förvånad men samtidigt väldigt glad. Det är inte ofta någon frågar honom på dejt! Oftast är det ju han som drar någon halvdålig raggningsreplik.


De åker till den närmaste baren och Mason ger Ariana lite råd på vad hon ska beställa för drinkar. Han har inte världens kunskaper om mixologi men vet ändå vad som är bra.


Mason har vanligtvis inga problem att ragga på tjejer men för att ge Ariana en ynka ros krävdes det stort mod. Det är något med henne som gör att han tar det lite lugnare. Ariana tar emot rosen men kollar ändå på honom lite misstänksamt. "Jag hoppas du vet att jag inte är som de andra kvinnorna du lurat i säng, Mase...", han blir förvånad av hennes ord men nickar bara nervöst till svar.


Kvällen fortsätter och de sätter sig vid baren. Mannen som sitter emellan dem ger honom en blick han känner igen mycket väl. Just den blicken betyder ungefär "fin brud du har där grabben", det vet han eftersom att han själv gett den till många andra. Men Mason blir trots det lite ställd... han vill inte att någon ska tro att han bara leker med Ariana, för det gör han verkligen inte. 

Som avslut dansar de tillsammans, pinsamt dåliga är de båda två. Som avsked ger Mason Ariana en kärleksfull kram. När han sedan tar taxin hem kan han inte låta bli att tänka på vilken underbar och unik tjej Ariana är. Även om han inte vågar erkänna det själv så är det känslor som skapats för Ariana där innerst inne.


violassims

AAAH, vad gulliga de är då :D

Svar: Eller hur!
"Kaka"



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?