Evans - You gotta man up

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Veckorna rullar snabbt förbi och som vanligt är det jobb, promenad med hunden Luigi och träning som står på schemat. Det enda som har förändrats är tankarna som nu för tiden kretsar runt en misstänkt graviditet. Cassie är nästan alldeles säker på att det är så det är, men har ännu inte vågat göra ett graviditetstest.


I vanlig ordning har hon försökt höra av sig till Caesar, utan framgång... såklart. Antingen så ignorerar han henne helt eller så trycker han på upptaget och skyller på att han är upptagen med att "styla stadens simmar".


Numera är hon sjukskriven från jobbet pga illamåendet och det faktum att hon inte vet hur hon ska svara om någon frågar henne varför hon lagt på sig så mycket vikt, hon som alltid tränar! Sen är den kriminella karriären inte det säkraste om det nu skulle vara så att hon har en liten bebis i magen.

Under all tid hon varit hemma har hon också hunnit fundera på Caesar. Nu har hon satt en stämpel på honom - ett svin som bara ville ligga med henne. Kanske var det för att hon är en Evans och därmed kändis. Tycker man om någon hör man av sig tycker man ju. I vilket fall som helst ska Cassie behålla det eventuella barnet!


Jossan

WCIF: Cassies säng?

Ella

Kan man ha graviditetstest på sims?

Svar: Nej, men det sägs ska komma i The Sims 4.
"Kaka"

Linnea

Älskar verkligen din blogg och hur du får allt så spännade, seriöst bästa sims bloggen!! Kollar in din blogg måååånga gånger om dagen och suckar varenda gång inget nytt inlägg finns, och när det finns läser jag det med ett leende, hoppas att du fortsätter blogga så här grymt ett tag framåt!!!

Ister

WCIF Hyllan & tavlorna på bild när cassie ser på tv + cassies underkläder.

Svar: Har svarat på det i ett inlägg nu.
"Kaka"

Anonym

Hej jag har en fråga. När man reser i Sims flyger man dit då? Får man se de då isf? Och bor simen på hotell å får man välja de isf?:)

Svar: Nej, de flyger inte och man får inte se när de reser. Simmen kommer att på på ett "läger" och man får inte välja det själv i The Sims 3.
"Kaka"

Sara, Simsdeluxe

Åh, vad spännande det blivit helt plötsligt. Skönt att höra att det finns fler män som betér sig illa så att det inte bara är "min" Samuel. ;-)



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?