Evans - Dejt

| Postat i: TS3: Familjen Evans

På söndagmorgon kommer Caesar över till deras hus. Han vill bjuda henne på dejt! Cassie blir riktigt glad och tackar snabbt ja. 


Eftersom att det är så tidigt på morgonen har inga uteställen öppnat än så Cassie och Caesar hänger i hennes sovrum. 


På nedervåningen bråkar pappa Dylan med hembiträdet... hon gör inte sitt jobb. Tydligen avskyr hon att diska och skippar alltså det, så huset har blivit invaderat med flugor som surrar runt de smutsiga tallrikarna. Dylan avskedar henne och hoppas på att ett bättre hembiträde ska komma dagen efter.


När det börjar bli dags för utgång och dejten går Cassie och Caesar ner för att ta sig en liten matbit innan taxin kommer. Musiken spelas från stereon i köket så Caesar bjuder upp Cassie till dans, en tryckare såklart. 

Sen tar de taxin till Fun-O-Rama. Cassie känner till det här stället mycket väl och är glad att de bestämde sig för att fara hit. Det var ju nämligen här hon firade sin födelsedag en gång i tiden! 


Anonym

Så rolig dejt!

Anonym

Använder du linser till dina simmar?

Svar: Ja, det gör jag. :)
"Kaka"

Carro - en alternativ bloggerska

WCIF Caesars frisyr? :) kramisar Carro

COOL_GUY

WCIF: Speglarna på väggen?

Svar: Svarat på det i ett inlägg nu!
"Kaka"



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?